• FAQ
 • Toepassingen
 • Agenten
 • Contact
 • Mission Statement


  Voor iedereen over de gehele wereld geldt hetzelfde. Allen willen we een gezond en gelukkig leven voor onszelf en ons gezin.

  Om dit mogelijk te maken dient onze planeet ook gezond te zijn!!

  We zullen allen toe moeten geven dat Moeder Aarde tot nu toe de basis is van alle levensvormen. Op de huidige manier van leven vernietigen we de aarde ! en erger nog , de mate waarin we dit doen verergert zelfs.

  Jaren lang leefden onze voorouders in harmonie met de natuur, Echter tot de 17e eeuw. De problemen van vandaag de dag vinden hun oorsprong in de industriŽle revolutie en de exploitatie ervan. Massaproductie en het schreeuwende tekort aan energie, gewonnen uit steenkool en ruwe olie hebben in bijna 2 eeuwen datgene vernietigd waar moeder aarde miljarden jaren voor nodig heeft gehad om dit te produceren.

  Hoe lang houden deze fossiele brandstoffen nog stand, 50 of 200 jaar? Zodra hiervan schaarste optreedt kennen we vanuit de geschiedenis armoede en oorlog. Niet te vergeten het vernietigend effect van de uitlaatgassen. Dit zal ons milieu aantasten en zal een bedreiging worden voor onze gezondheid. Wij denken dat iedereen het met ons eens zal zijn, dat het hoog tijd wordt dat we op zoek gaan naar oplossingen om onze toekomst veilig te stellen, en bovenal die van onze kinderen.. voordat het te laat is.