• FAQ
 • Toepassingen
 • Agenten
 • Contact
 • Uniek Concept


  Als klant heeft u twee keuzes:

  1.
  U koopt een energiecentrale en deze is uw eigendom. Het opwekken van energie kost u geen fossiele brandstoffen. U kan uw eigen energie opwekken en u kan terugleveren aan het net.


  2. U koopt de energiecentrale voor 50%, u wordt voor de helft eigenaar. U betaald minder dan 50% van uw huidige stroomrekening en u deelt mee in de teruglevering-vergoeding aan het net.


  3. U koopt de elektriciteit voor 20% lager dan uw huidige tarief. U neemt minimaal 15 jaar lang tegen een vast bedrag de elektriciteit af. Na deze periode kan u de centrale in eigendom verkrijgen.  De 3 financieringsvormen geven U de mogelijkheid die vorm te kiezen die voor u het meeste oplevert end ie het beste bij u past. Wanneer er overdag een grote energiebehoefte heerst, heeft u nachts wellicht energie over. Dit overschot aan energie kunt u verkopen aan diverse Energie providers over de gehele wereld. UNIQUE POWER heeft reeds terugleveringscontracten gesloten en helpt u bij het vinden van de hoogste bieder.


  De Nederlandse Wet : Het is toegestaan uw eigen energie op te wekken, wanneer dit duurzaam geschiedt zijn er bovendien meestal diverse aantrekkelijke subsidiemogelijkheden beschikbaar. U mag de energie niet aan uw buurman verkopen tenzij dit pand uw eigendom is. U mag wel aan de huurders van uw pand(en) de energie leveren. U mag ook energie terugleveren aan het net. De energie-providers zijn u verplicht een redelijke vergoeding te betalen.


  UNIQUE POWER heeft afspraken gemaakt met energie-providers over de teruglever-vergoeding van duurzame, door magneettechnologie opgewekte energie, aan het net.


  ----- Laat u adviseren, dat is ons vak ! -----